beats by dre cheap

miley cyrus 17

¨Da li su u pitanju obaveze oko aktuelne američke turneje ili nešto drugo, tek Miley Cyrus je svoj 17. rođendan (koji je, kao što znate, bio u ponedeljak ) proslavila nekoliko dana ranije.

Žurku iznenađenja u stilu osamdesetih godina prošlog vijeka, organizovali su pevačicin brat Trace i njen navodni dečko, australijski glumac Liam Hemsworth, a proslava je održana u prestižnom njujorškom klubu Canal Room.

„Cela stvar bila je jedno veliko iznena
đenje,“ izjavio je izvor blizak teen zvezdi.

Mileynu ro
đendansku tortu napravio je Buddy Valastro, TV kuhar iz poznatog američkog showa „Majstor za kolače“ koji se emituje na kanalu TLC.

„Nisu
željeli klasičnu tortu za djevojčice,“ kaže Buddy čije su umiješne ruke za ovu priliku napravile tortu od vanilije prošaranu čipkom u „Madonna stilu“ sa pozornicom od testa u purpurnoj boji – inače Mileynoj omiljenoj. „Poslastica se potpuno uklopila u temu žurke i bila je veoma ukusna.“

„Ona obo
žava osamdesete,“ izjavila je Mileyna mama Tish koja se takođe našla u „organizacionom odboru“ ove nesvakidašnje proslave. „Luda je za modom i frizurama iz tog vremena. To je njen omiljeni istorijski period.“

hannah***montana.blogger.ba
http://hannahmontana.blogger.ba
16/01/2010 15:02